Pers

Bent u journalist of een vertegenwoordiger van de media en wilt u graag informatie over Joure en/of de Stichting Vleckemarketing Joure?

Op deze pagina vindt u persberichten te Joure. Voor contact met de Stichting Vleckemarkting Joure kun u hier klikken.

Eerste editie ‘Dag van het Vakmanschap’ zondag van start.

Joure, 29 augustus 2014, Op zondag 31 augustus geeft wethouder Durk Durksz om 12:30 het startschot voor de activiteiten in het kader van de eerste editie van de Dag van het Vakmanschap.

Lees hier het hele persbericht

Maak het Te Joure: ontdek het vakmanschap

Joure, 13 augustus 2014, Hoe worden houten boten gebouwd? Hoe worden klokken gemaakt en beschilderd? Hoe maak je van wol een trui? En leer koffie zetten als een echte barista! Ontdek dit en nog veel meer tijdens de Dag van het Vakmanschap op zondagmiddag 31 augustus van 12:30 tot 17:00. Zie hoe het gemaakt wordt te Joure!

Lees hier het hele persbericht

Poster Dag van het Vakmanschap

Nieuwe website Te Joure gelanceerd

Joure, 30 juli 2014, Wanneer is er wat te beleven in Joure? Waar kan ik fietsen huren? Welke overnachtingsmogelijkheden zijn er? De antwoorden op deze en nog vele andere vragen kun je vanaf nu vinden op de nieuwe website van Te Joure. De website staat boordevol informatie over evenementen, bezienswaardigheden en ondernemers in Joure.


Lees hier het hele persbericht.

Lancering Kaart te Joure

Joure, 27 juni 2014, De heer Durk Durksz, wethouder in de gemeente De Friese Meren, heeft het eerste exemplaar van de Kaart te Joure ontvangen uit handen van de heer Gert van der Wiel, voorzitter van de Stichting Vleckemarketing Joure. De uitvouwbare plattegrond zal gratis uitgedeeld worden via een aantal distributiepunten zoals de VVV Joure, de passantenhaven en (recreatie)ondernemers in en rondom Joure.

Lees hier het persbericht. (pdf)

Foto voorkant Kaart te Joure (jpg)

Klik hier om de kaart te Joure bekijken (pdf)

Deel deze pagina